Tafeltennisvereniging

Login / loguit

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws

Onderstaand bericht heeft de wedstrijdleider van Gageldonk ontvangen van de bondswedstrijdleider op 14-01-2021

Beste wedstrijd(st)leider(s),

Waar wij als bestuur eind november nog hoopvol waren dat we na de carnavalsvakantie de competitie konden hervatten, blijkt dit achteraf toch te hoopvol. Door de (verlengde) lockdown en de Britse mutatie is besloten om de competitie definitief stop te zetten. Wij verwachten niet dat het mogelijk is om eind februari de competitie op een voor iedereen veilige manier te hervatten. Als dit volgens de maatregelen ├╝berhaupt al zou mogen. 
Gezien de hoopvolle berichtgeving over de vaccins lijkt het ons mogelijk om in september te starten met een nieuw seizoen. Mocht de situatie verbeteren, dan wordt er nog gekeken of er bij voldoende belangstelling een bekercompetitie georganiseerd kan worden. Uiteraard alleen als dit kan binnen de geldende maatregelen en verantwoord. Er wordt ook dan alleen of veilig gespeeld of niet gespeeld.
Hopelijk zien wij jullie allemaal in goede gezondheid terug in september.


Onderstaand bericht heeft de wedstrijdleider van Gageldonk ontvangen van de bondswedstrijdleider op 01-12-2020


Het is al even geleden dat de competitie is stil gelegd wegens de covid-19 maatregelen. Binnen het bestuur hebben we overlegd en willen we de competitie gaan hervatten. Normaliter start de competitie vrijwel direct na de kerstvakantie. Nu is dat natuurlijk niet mogelijk. Daarom is de bedoeling dat de competitie na de voorjaarscompetitie (eind februari) wordt hervat. Tot aan de meivakantie is dit een periode van tien weken waarin er nog zes speelrondes gespeeld gaan worden. Daarnaast is er nog een speelronde die afgemaakt moet worden voor een aantal teams. Hierdoor ontstaat er dus wat ruimte om eventueel wat wedstrijden te kunnen verzetten indien nodig. Na de meivakantie kan er eventueel gestart worden met het bekertoernooi. Het schema met de speeldata zal nog later volgen, maar dan zijn jullie alvast op de hoogte. De kans dat de competitie op deze manier kan worden uitgespeeld lijkt ons groter dan wanneer de competitie opnieuw gestart wordt. 

Dit alles gebeurt natuurlijk alleen als dit mogelijk is met de maatregelen die dan gelden. Er wordt uiteraard of veilig gespeeld of niet gespeeld. 

Met vriendelijke groet,

Sietse Broeken


Beste leden. 

Nu het aantal besmettingen niet voldoende daalt heeft het kabinet besloten de lockdown te verlengen. Dit wordt iedere keer opnieuw bekeken.

Het bestuur van de vereniging heeft besloten om de zaal voorlopig gesloten te houden en niet meer te trainen. Na 30 maart 2021 zal opnieuw worden bekeken wanneer de zaal weer open kan voor trainingsdoeleinden. Veranderingen zullen hier op de website worden bijgehouden.

16 maart 2021: Gesloten ivm Lockdown
23 maart 2021: Gesloten ivm Lockdown
30 maart 2021: Gesloten ivm Lockdown
  6 april 2021: Nog niet bekend.
13 april 2021: Nog niet bekend.
20 april 2021: Nog niet bekend.
27 april 2021: Nog niet bekend.
  4 mei 2021: Nog niet bekend.
11 mei 2021: Nog niet bekend.
18 mei 2021: Nog niet bekend.
25 mei 2021: Nog niet bekend.Mocht er in de komende tijd iets veranderen dan wordt dat hier kenbaar gemaakt. Hou de website nieuwspagina in de gaten. .
Op dinsdag 4 februari 2020 werden in de sportzaal van TTV Gageldonk de vierkampen gespeeld.
Van onze vereniging waren 6 spelers geselecteerd nl in de eerste klasse, Tjeerd Broeken, Finn van Vlimmeren en Ton Witlox en in de derde klasse Vladimir Bashev, Math Verheijen en Eric Bock. 
Vier van onze spelers vielen in de prijzen.
1e plaats Tjeerd
2e plaats Finn

1e plaats Vladimir
2e plaats Math

   20200204 231622kopie

De informatie van de  activiteiten en toernooien gaat verhuizen. Deze is voortaan alleen nog maar te bekijken via de link AGENDA. Voor de activiteiten kunt u daar meteen ook inschrijving indien de mogelijkheid daartoe geboden wordt.