Tafeltennisvereniging

Login / loguit

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws

26 maart 2020

Beste leden van TTV Gageldonk,

Als gevolg van de coronacrisis hebben we een aantal mededelingen.

Het bondsbestuur van TTB De Baronie heeft besloten dat als gevolg van de maatregelen van de overheid de voorjaarscompetitie per direct wordt beƫindigd. De lijstaanvoerders promoveren en de rode lantaarndragers spelen in de komende najaarscompetitie een klasse lager. Overigens kan hiervan worden afgeweken, de nadere invulling volgt in samenspraak met de wedstrijdleiders van de betrokken verenigingen.

Verder was er eerder deze week verwarring over de maatregelen van het RIWM. Duidelijk is nu dat vaststaat dat sportclubs in ieder geval tot en met 6 april gesloten zullen blijven en dat geldt ook voor de scholen. Aangezien wij afhankelijk zijn van het al dan niet open zijn van de scholen, loopt een eventuele langere sluiting van de sportzaal synchroon met de sluiting van de scholen.Nadere informatie van de overheid volgt in een later stadium.

Over enkele dagen begint het 2e kwartaal en dan is het weer tijd om de contributie te incasseren. Het bestuur heeft besloten dat ondanks de huidige sluiting van de sportzaal de contributie toch in rekening wordt gebracht. Afhankelijk van de nog ongewisse duur van de sluiting volgt een verlaging van de contributie over het 3e kwartaal 2020.
We brengen jullie op de hoogte als er weer ontwikkelingen zijn.

Eric Bock
TTV Gageldonk13 maart 2020

Het coronavirus heeft grote invloed op het dagelijks leven. Het kabinet adviseert mensen met verkoudheidsklachten of andere milde gezondheidsklachten dringend om thuis te blijven. Evenementen worden massaal afgelast.


Om deze reden heeft het bestuur van TTV Gageldonk besloten om alle activiteiten tot nader order stop te zetten. Indien er meer nieuws is zult u daarvan op de hoogte worden gehouden.

De zaal zal dus tot nader order gesloten blijven.


Ton Witlox
Secretaris.


.
Op dinsdag 4 februari 2020 werden in de sportzaal van TTV Gageldonk de vierkampen gespeeld.
Van onze vereniging waren 6 spelers geselecteerd nl in de eerste klasse, Tjeerd Broeken, Finn van Vlimmeren en Ton Witlox en in de derde klasse Vladimir Bashev, Math Verheijen en Eric Bock. 
Vier van onze spelers vielen in de prijzen.
1e plaats Tjeerd
2e plaats Finn

1e plaats Vladimir
2e plaats Math

   20200204 231622kopie

De informatie van de  activiteiten en toernooien gaat verhuizen. Deze is voortaan alleen nog maar te bekijken via de link AGENDA. Voor de activiteiten kunt u daar meteen ook inschrijving indien de mogelijkheid daartoe geboden wordt.